Certificering Sloopauto Amsterdam.
Bedrijven waar Sloopauto Amsterdam mee samenwerkt zijn gecertificeerd!

De demontagebedrijven uit de autobranche waar Sloopauto Amsterdam mee samenwerkt zijn aangesloten bij onderstaande instanties. Wat in de eerste plaats een correcte administratieve en milieubewuste afhandeling van de overeenkomst moet waarborgen. Hieronder een beknopte uitleg wat deze certificeringen inhouden.

ARN:

ARN is het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche. Binnen deze branche voert zij al 15 jaar lang de regie over recyclingketens. Inmiddels is ARN uitgegroeid tot expert op het gebied van recycling evenals ketenregie. Binnen het expertisecentrum speelt kennisuitwisseling een belangrijke rol. ARN gebruikt haar expertise om bedrijven en overheden te begeleiden en te adviseren bij duurzaamheidvraagstukken. Dit doet zij zowel op nationaal als internationaal niveau.

RDW:

Bij de RDW staan voertuigen, veiligheid en milieu centraal. De RDW bewaakt de milieu- en veiligheidsapecten van het Nederlandse voertuigpark. Voertuigen die in Europa en Nederland rondrijden hebben strenge veiligheids- en milieukeuringen ondergaan voor ze de weg op mochten. Als Europese toelatingsautoriteit ziet de RDW er op toe dat voertuigen, maar ook onderdelen daarvan, aan de Europese en in sommige gevallen ook aan de wereldwijde eisen voldoen. En dus veilig en schoon genoeg zijn.

STIBA:

STIBA is al ruim 20 jaar de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven. De STIBA zet zich in voor het hergebruik van onderdelen en materialen in de voertuigdemontagebranche. Alle bij STIBA aangesloten voertuigdemontagebedrijven voldoen aan strenge milieunormen. Zei beschikken over een geldig certificaat Kwaliteits Zorg Demontage (KZD*, KZD).

 

Wij zijn ook u graag van dienst.

 

Met vriendelijke groet,
Sloopauto Amsterdam